Хризантеми на Співочому полі розквітли дивними візерунками зіркового неба

Одне із стародавніх сузір’їв, найкрасивіших на зоряному небі – сузір’я Дракона змінило своє розташування  і з 4 по 27 жовтня у Вас є можливість побачити його на столичному Співочому полі. Та ще й в оточенні найкрасивіших квітів –  хризантем! Виставка “Квіткове сузір’я” відкрита для відвідин до 20.00 і дає змогу Вам побачити всі  сузір’я зоряного неба при денному світлі та у вечірній час. Але повернемось до нашого Дракона.


Як саме потрапив цей жахливий дракон до найкрасивіших сузір’їв неба?
Згідно однієї древньої вавилонської легенди дуже давно, коли не було ні Землі, ні Неба, існували бог Мардук і чудовисько Фіамат, від якого виникали всі біди. Бог Мардук почав з ним важку боротьбу, що тривала багато століть. І, врешті, він переміг Фіамата.
З його тіла Бог створив Землю, а з шкури, на якій блищали різнокольорові діаманти, зробив Небо з зірками. І тепер, в ясну ніч над людьми сяють незліченні скарби небесних діамантів – зірок. Тисячоліття вони прикрашають небосхил, і жодна зірка не зникла, тому що бог Мардук залишив на небі вічно пильнуючого Дракона, щоб їх стерегти.
Дракон безупинно обертається близько небесного полюса та поміж планет і пильно стереже довірені йому незліченні скарби небес.

Долучайтесь до вивчення зоряного неба разом з нами і отримуйте незабутні враження! 

P.S. Неймовірні зоряні враження гарановано! Команди всіх підприємств творчо підійшли до розробки та створення екслюзивних зоряних візерунків на Співочому полі. Космічні фото-зони, безліч фарб осінніх хризантем-сузір’їв, і не тільки чекають на Ваш візит)