Життя триває. Карантин закінчиться. А квіти, висаджені вами власноруч відволікатимуть від панічних настроїв, депресії та ще довго тішити своїм буйним цвітом.

Цьогорічний продаж рослинної продукції трохи відрізняється від звичайного. З метою забезпечення вимог запобігання розповсюдженню COVID-19 та інших вірусних інфекцій нагадуємо про необхідність мати при собі маску, рукавички, і головне – гарне самопочуття.

Асортимент та ціни можна побачити тут – ПРАЙС 2020.

Чекаємо на вас з 08:00 до 16:00 за адресою проспект Степана Бандери, 26А.

 

 


25 липня під керівництвом начальника управління екології та природних ресурсів КМДА Андрія Мальованого відбулася робоча нарада щодо перспектив створення парку відпочинку навколо озер Йорданське та Кирилівське в Оболонському районі за участю депутата Київської міської ради Людмили Костенко, представників КО «Київзеленбуд», КП УЗН Оболонського району та КП «Плесо».

Детальніше…


Тепличне господарство Оболоні влітку не збавляє темпи і продовжує вирощувати власну квіткову продукцію для забезпечення потреб району та влаштування квіткових композицій на щорічних виставках квітів, які проходять на Співочому полі.


У особливо спекотні літні дні найбільш ефективний полив – вранішній та вечірній. З самого ранку працівники Оболонського зеленого господарства здійснюють полив балансових територій


Як “оновити” та “освіжити” узбіччя доріг міста? Працівники зеленого господарства Оболоні знають як: по проспекту Бандери влаштовано чималий квітник, який милуватиме око водіїв та пасажирів, які проїздять повз