Мешканці великих міст дуже люблять зелень і прохолоду у тіні дерев🌳, особливо влітку.
Проте не кожний розуміє для чого ж тоді потрібне кронування, санітарна обрізка та очистка дерев. Дуже часто внаслідок інтенсивного негативного впливу різних факторів зелені насадження🚗🚌 у місті уражаються різними паразитами, зокрема, омелою, часто суховершинять, а відросле гілля може створювати цілком реальну небезпеку через обмеження оглядовості дорожніх знаків🚦🚸⚠️, контакт із дротами (особливо під час негоди🌪⚡️).
 
 
 
 
 
 
 
 

Тільки Любов дозволяє нам бути справді творчими у боротьбі зі злом, наповнює наші дії змістом.
Коли любимо, то знаємо, чого хочемо, і готові до подолання будь-яких перешкод. Кохайте і будьте коханими!

Для підтримання зелених насаджень у здоровому стані необхідна санітарна обрізка, яка включає в себе видалення сухих гілок, пошкоджених стовбурів, уражених ділянок.
Через незначні соковиділення обрізка у даний період є найбільш безпечною для дерев, активує приріст нового гілля

Настав лютий, а це означає, що до весни вже менше місяця!
И ми знову готуємо ніжний квітковий матеріал🌱 для створення найяскравіших квітників 🌷
На дільницях відкритого грунту та у теплицях зеленого господарства сьогодні проводяться роботи з вирощування, пікірування, пересаджування та підготовки живців
 
 
 
 

Поки Оболонь смакувала вранішню каву, продовжили роботи з розчищення доріжок від снігових заметів після вчорашнього рясного снігопаду, який зранку посилився.
Дякуємо мешканцям. які з відповідальністю та обережністю ставляться до питання підгодівлі птахів🦆🐦🕊🦢 та 🐿 – це зберігає їм життя і здоров’я а також, є гарним прикладом для наслідування, адже під снігом їм важко знайти бодай якийсь корм😕

Поки місто ще міцно спить разом із іншими комунальними службами працюємо над розчищенням та посипанням протиожеледними матеріалами доріжок, сходів та проходів популярних маршрутів мешканців Оболоні.
Будьте обережними, взувайте зручне взуття та тепліше вдягайтеся, надворі морозець❄

Проходять свята і вже непотрібні хвойні дерева замість сміття можуть перетворитись на корисний матеріал для підживлення. 👆

Пункти прийому у Оболонському районі використаних ялинок:

пр.С.Бандери, 26-а (біля виробничої бази підприємства)

парк Наталка (навпроти будинку по пр.Г.Сталінграда, 2-Д, у недобудованій частині парку)

парк по вул.Бережанська, 10-20 (на території прилеглій до вул.П.Панча)

Звертаємо увагу на необхідність очищення дерев від серпантину, залишку прикрас та металевих кріплень.
Подарувати вашій красуні🎄 друге життя, а планеті чистоту🌎 так просто!

 


Коли свято наближається, години здаються все коротшими, а часу на вибір подарунків все менше і менше. Бажаємо у передноворічних турботах не втрачати голови і робити закупи раціонально. Пам’ятайте, що серед найдорожчих подарунків для кожного з нас найкращими є ті, які неможливо придбати: гармонія, щира посмішка, гарний настрій, здоров’я рідних, слова підтримки, дзвінки рідним, турбота та доброзичливе ставлення, уважність, вдячність та терпіння.
Нехай усі ці подарунки обов’язково будуть присутніми у житті кожного із нас!
ЧУДОВИХ свят та КАЗКОВИХ вражень!
 

 


Україна, як і більшість європейських країн починає готуватись до зимових свят вже на початку грудня.

Ми також готували для Вас цікаві та яскраві елементи оздоблення у найпопулярніших місцях відпочинку на Оболоні, які неодмінно створять чарівний передноворічний настрій та подарують казкові відчуття! Прогуляйтесь неодмінно з близькими та друзями цими атракціями та зробіть на згадку красиві фото!


Зимові роботи зеленбудівців Оболоні за відсутності снігу/морозів включають: посадку дерев, обрізку дерев та кущів, вигрібання рослинних рештків із газонів, санітарне прибирання зелених зон та доріжок, очищення урн та контейнерів (що розміщені на балансових територіях) від сміття та ще багато інших, включаючи вирощування посадкового матеріалу і квіткової продукції для озеленення міста.

1 2 3 9